oemotståndlig


jaja jAG VET!

Jag börjar tappa greppet om det här med bloggande. Men våran dator krånglar! Jag tror att hela tagentbordet är trassig. Den skriver sina egna bokstäver och ibland så skriver den inte alls. Just därför har jag tröttnat. Jag orkar inte sitta i evigheter för att skriva några meningar när det i vanliga fall bara tar 10 min att skriva.

Snabb uppdate :
29 okt
. - Melie tog sina riktiga steg. Inga sånna där fjurtiga ett steg sen ner på rumpan igen för det kunde hon redan! NEJ NEJ här var det 5-6 ordentliga steg! 



Självklart var jag redo med min kamera. Bevis finns både på bild och inspelning! ;) Dock blir det bara bilder för er mina kära läsare då jag inte riktigt vet hur jag ska få upp klipp än.

30 okt. - Åt på Vällingehuset med monster Azin. Vi ville träffa henne innan hon skulle åka på semester till Egypten. Melie mådde inte bra den dagen då hon råkade få i sig en liten mängd snus. Spydde på busen. Stackaren! Dumma pappa!

koncentrerad min!

31 okt. - Utgång med min kära Arezo. Vi var på Aladdin, nu kallad Le bon palaise. Då vi fick massor av gratis drinkbiljetter så blev vi självklart fulla. Bra fulla dock! :)) Dansade loss sedan tog vi taxi mot Ambassadeur där vi fortsatte med våra moves hela natten lång! (till stängning)

Efteråt så trallade vi iväg till Labbet. Med topphumör och trevlig sällskap var kvällen så lyckad den kunde bli.

3 nov. - På besök i Blackeberg hos moster Nono. Innan hemgång hann vi även träffa mostrarna Pernilla och Jessie. Tayo fick man se för första gången också. Fy sjutton vilken sötnos!




5 nov. - Åkte till hässelby och träffade mamma som hade kommit hem från Fili. Åt god mat. Fick hem goda grejjer samt kläder och små söta saker till lilla melchoy!
Senare bar det av hem då tjejerna skulle komma på besök med valparna. Trevligt trevligt!





IDAG - moster Dianne var på besök. Hon drog nyss. Nu ska jag avrunda allt och gosa med min älskling!





TREVLIG HELG!


picture time


Baby älskar att borsta sina 4 små tänder.
Beror säkert på den goda godis smakande tandkräm. Ja, så ligger det säkert till! :))




Hon busar med sin lilla syster, Aquilla! Bus bus!


Sömntuta


Jag tvingar henne att vara med på denna bild!
Och det syns! haha


Min tjockis! <3
Hon älskar att ligga på magen. Helst tvärs över hela sängen. haha


Det finns ingen sötare! Titta på henne bara..


Nu är jag osocial mot min familj. Måste Sluta nu. Var bara tvungen att passa på att uppdatera.


myloveofmylife

Melie är som en drog för mig. En liten dos av henne och jag blir hel igen. Är jag redan hel, ja då svävar jag uppe bland molnet om inte högre!

Om ni inte redan visste så krävs det bara en ärt-anledning för att jag ska bli nere dock krävs lika lite för att göra mig glad igen. Som berg och dal bana kan min dag se ut alltså.

Så Melie är min räddning dag ut och dag in. And I'm loving it.

Och Booh, du är mitt allt du också! ;)

Förlåt

Ja, jag vet att jag har varit väldigt dåligt på att uppdatera. Men nu är det så att våran bärbara (det ända datorn vi har just nu) är cp. Den skriver in egna bokstäver. Det går inte att skriva. Det tar 5 min att skriva EN mening. Så därför har jag bestämt mig att låta bli stället.

Orka sitta och skriva i en timme för några meningar. Nej! Då låter jag hellre bli!

Sitter och skriver från Arash bärbara han har med sig ikväll. Det är ju söndag idag, lika med FAMILJEMIDDAG


Återkommer sen igen!

HEJDÅ

RSS 2.0